Znížená cena nohavice Tilak EVOLUTION Zväčšiť

nohavice Tilak EVOLUTION

Top model nohavíc od Tilaku. Expedičné celorozopínacie nohavice z novej generácie 3 vrstvového Gore-texu PRO. Ideálne na horolezectvo a skialpinizmus. Výborne dopĺňajúce bundy Evolution alebo Raptor.

Viac detailov

na objednávku

439,00 € s DPH

-109,00 €

548,00 €  s DPH

  • anatomický tvar
  • 2 vonkajšie vrecká plus dve kargo vrecká na stehnách
  • rozpínanie po celej dĺžke nohavíc pomocou vodotesných zipsov WaterTight s dvoma jazdcami
  • sťahovanie okolo členkov
  • protisnehová zábrana na koncoch nohavíc
  • nastaviteľné traky
  • podlepené švíky 13 mm páskou Micro Tape

 

  • materiál: 3 vrstvový Gore-tex Pro, Ret: <  6,00 m2.Pa.W-1
  • hmotnosť: 620 g (L)
  • veľkosťi: S, M, L, XL, XXL
  • farba: caviar black

Pánske nohavice, veľkosti v cm:

 SMLL-longXLXXL
Obvod pásu (A) 92 96 102 102 108 116
Obvod bokov (B) 101 105 111 111 117 125
Vnútorná dĺžka nohavíc (C) 80 81 82 86 83 83
Bočná dľžka nohavíc (D) 104,5 106 107,5 111,5 109 109

f577a71c4e7601e52c3ac88e742fcc30.jpg

 

 

Materiál 3 vrstvový Gore-tex PRO:

nová generácia memrány Gore-tex je zlaminovaná s mimoriadne odolnou vonkajšou textíliou s dlhou životnosťou a špeciálne vyvinutou pevnou podšívkou. Medzi jednotlivými vrstvami nevzniká trenie. Znižuje sa tak opotrebenie výrobku a riziko trhania, čo v konečnom dôsledku znamená dlhšiu životnosť a maximálnu odolnosť. Odevy s materiálu Gore-tex PRO nájdu použitie v náročných a extrémnych podmienkach.

 

Upozornenie na zavádzajúce informácie o nepremokavosti zipsov:

Jedná sa o zipsy YKK WaterTight s polyuretánovým záterom. Niektorí predajcovia však tieto zipsy nesprávne označujú ako vodotesné. Presakovanie vody do vreciek nie je chybou konkrétneho modelu alebo značky. Je to otázka konštrukcie vrecka a vlaminovaného vodeodolného zipsu. Vodotesnosť znamená dlhodobé odolávanie tlaku vodného stĺpca minimálne 2 metre. Takúto schopnosť špirálové zipsy so záterom v žiadnom prípade nemajú. Naviac, pokiaľ sa predkloníte prípadne strčíte niečo do vrecka, zips sa vyduje a objaví sa malá medzierka, ktorou môže voda preniknúť. Norma firmy W. L. Gore (a ostatných výrobcov ktorí sa normou riadia) hovorí, že sa voda nesmie dostať na telo. Vrecká nie sú špecifikované. Preto je centrálny zips vždy podložený tepelne tvarovanou légou, ktorá prípadný prienik vody zachytí. Toto riešenie však nie je možné aplikovať pri vreckách. Do vonkajších vreciek môže teda pri dlhodobom alebo prudkom daždi natiecť. Pri starších modeloch sa tento problém nevyskytoval, pretože sa zipsy prekrývali širokými légami. Dnes je trend robiť bundy čo najľahšie, občasné zatekanie je daň. Na doklady, mobil a pod. je priamo určené vnútorné vrecko, ktoré je pred prienikom vody dokonale chránené. 

  • Rýchly náhľad
    569,00 € s DPH 709,90 €

    univerzálna horolezecká bunda už piatej generácie z 3 vrstvového Gore-tex PRO. Tilak Raptor je ideálna na alpinizmus, skialp, freeride, atď. Volnejší strih umožňuje použitie viacerých izolačných vrstiev vo veľmi chladnom počasí. Dlhodobo najpredávanejší model od Tilaku. 

    569,00 € s DPH 709,90 €
    Znížená cena
  • Rýchly náhľad
    619,00 € s DPH 770,00 €

    TOP model nepremokavej bundy od Tilaku z trojvrstvového materiálu Gore-Tex PRO. Bunda vhodná na horolezectvo, skialpinizmus, drytooling, extrémne lyžovanie aj iné náročnejšie outdoorové aktivity. Strihom a predĺženými rukávmi vhodná pre štíhlejšie postavy. Už šiesta generácia modelu.

    619,00 € s DPH 770,00 €
    Znížená cena

Napísať názor

nohavice Tilak EVOLUTION

nohavice Tilak EVOLUTION

Top model nohavíc od Tilaku. Expedičné celorozopínacie nohavice z novej generácie 3 vrstvového Gore-texu PRO. Ideálne na horolezectvo a skialpinizmus. Výborne dopĺňajúce bundy Evolution alebo Raptor.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (1)

Moduly, platobné brány, preklady a služby pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop